7 Haziran 2015 Pazar

Saçlarda Yaz Şenliği!

365c

Paris'in ilk örgü barı !
www.365c.fr - contact@365c.fr

Adres: 29 rue du Roi de Sicile
75004 Paris


Yaz mevsimine girmemize rağmen hala yazın tam olarak gelmiş olduğunu söyliyemiyorum hadi ben bir "Parisli" olarak bu duruma alışkınım da Türkiye'de de durum çok iç açıcı değil. Baktık ki  yaz kendi isteğiyle gelmiyor o zaman napalım mecbur biz onun ayağına gideceğiz. Bunun için ilk adımı da Paris'in Marais bölgesinde bulunan örgü barına  (365c)  giderek yapabiliriz. Yaza hazırlığa saçlardan başlıyoruz millet!

mimosa modeli


Kışın, berelerden, burnumuza kadar dolanan atkılardan, kapşonlardan kurtulduk artık saçlarımızı göstermenin zamanı geldi! Yazlık kıyafetlerimiz en yaratıcı aksesuarı saçlarımız olmalı. Herkes kendi çapında bişeyler yapmaya çalışıyor tabii de herkeste aynı marifet var mı bakalım? Mesela bende yok! Belime kadar saçım olmasına rağmen bir türlü değerlendiremediğim, öyle mısır püskülü gibi salladığım saçlarım ve ben bu şartlarda hiç yaza hazır değiliz. Kuaforlere gidip, dünya kadar para veripte öyle günlük kullanabileceğim modeller yaptırmakta hiç işime gelmiyor, üstelik saatlerce luzumsuz beklemer falan filan bir ton zaman kaybı anladınız siz onu kızlar;) Neyse demem o ki bu örgü barında çalışan kızlar işini biliyor, kurmuşlar küçük bi dükkan "Örgü/Kuafor Bar'ı " konsepti altında, temiz kuru saçlarınızla gidiyosunuz hooopp 15 dk ta saçınız hazır! fiyatları da çok makul. 20 Euro'dan başlıyor.



Hani eli saç yapmaya yatkın arkadaşlarımız varya heh işte onlara yalakalık devri bitti! :) Devir bağımsızlık devri!  15 dakikada şip şak, stilinize göre, çeşitli örgü modelleri, aksesuarları mevcut. Bir grup eli kuaförlüğe yatkın kız toplanmış ve  işi ticarete dökmüsler. Baya da işin ustasılar zaten Marais bölgesinde kötü işe yer yoktur bu bölgede kaliteden ödün verilmez. Paris'te yaşıyorsanız  bir kere alıştınızmı sıklıkla uğrayacağınız bir adres olucak. Turistik amaçla geldiyseniz zaten kısa vaktinizi otel odalarında saç yapmakla heba etmeyin, kendinizi parçalamayın yazık:) Geziniz esnasında bi uğrayın zaten Paris'in en merkezi yeri saçınızı 15 dk da istediğiniz şekilde ördürün. Artık üstüne çiçekmi taktırmak istersiniz, yoksa kuşmu kondurmak onu bilemem :) ama işinizi baya kolaylaştıracağını ve tatil fotoraflarınızda iyi görüntü vereceğinizi garanti ediyorum!



Daha detaylı bilgi için başlığın altındaki link'i tıklayabilirsiniz! evet evet bunu yapabilirsiniz:)))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder