24 Temmuz 2014 Perşembe

Bu İsmi Unutmayın "Colette" !!!


Paris'e geliş amacınız alışveriş ise, siz de benim gibi bir moda tutkunuysanız ilk durağınız Colette olmalı! Aksi taktirde alışveriş konusundaki iddialı davranışlarınız ve moda bilginiz inandırıcılığını yitirecek! Nedeni gayet acık; Colette, Paris'in en prestijli mağazalarından biridir belki de ilkidir! Meşhur  Saint Honoré caddesinin  göz bebeği bu mağaza da bütün ünlü markaları bulabileceğiniz gibi bir çok tasarımcının da dikkat çekici, aklınıza gelmeyecek enteresan ürünleriyle karşılaşabilirsiniz! Hatta bazı büyük markalar sırf Colette için tasarım yapmakta ve ürünlerinin üzerine "for Colette" yazarak ayrıcalığını belirtmekte.

Nasıl bir yer mi Colette?

3 katlı bu sempatik mağazanın ilk giriş katının ve alt katının daha çok aksesuar, elektronik, müzik dergi...vs üzerine kurulu bir düzeni var fiyatlar daha alınabilinir ölçüde. Çok ilginç tasarımlarla da karşılaşmanız saşırtıcı değil çünkü burası "Colette" !

İkinci katı tekstil üzerine, büyük markaların elbiseleri, ayakkabıları ve çantaları var " aralarında Gucci, Dior, Givenchy gibi çok önemli isimler de var! 

Ben en son gittiğimde Channel'in tasarımcısı Karl Lagerfeld'i görmüştüm şaşırdım mı? Hayır! Neden? Dediğim gibi burası "Colette"

Ünlü isimler de Paris ziyaretlerinde Colette'i kesinlikle atlamazlar! Pharrell Williams'in Paris'te katıldığı bir TV programında kendisine şu soruyu yöneltmişlerdi;

-Paris'te en çok nereyi beğendiniz ?

+ Üzgünüm ama "Colette"

Üzülmüyoruz, üzülmüyoruz zaten artık Eyfel'in modası geçti artık devir, "Colette" devri!!

Paris Alışveriş Rehberliği için iletişim; dostumparis@gmail.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder